Onze Projecten

Benieuwd naar welke projecten wij zoal hebben gerealiseerd? Hier presenteren wij met trots een aantal afgeronde projecten.

Daikin airconditioning Utrecht

Airconditioning Utrecht. Weer hebben we een woning mogen voorzien van een Daikin airconditioning. Ditmaal is het de nieuwe FTXM-A van Daikin. 

Midden in het centrum van Utrecht hangt dus weer een mooie installatie van 0318 Klimaat B.V.

Daikin all-electric warmtepomp

Daikin all-electric warmtepomp! En weer een woning van het gas af! Hier doen wij het voor de oude cv-ketel eruit en een nieuw warmtepomp systeem van Daikin erin. Door iets meer moeite doen hebben wij de buitenunit op een mooie plek kunnen plaatsen uit het zicht. Door de 200L boiler kan er voldoende lang gedoucht worden. 

Vloerverwarming woonhuis

Laag temperatuur verwarming. Dit woonhuis hebben we voorzien van vloerverwarming op de BG. Dit omdat de overstap gemaakt is naar een hybride warmtepomp opstelling. Door op een lage temperatuur te kunnen verwarmen blijft er alleen nog maar gasverbruik over voor het warme water. Dit omdat de overige kamers voorzien zijn van airconditioning. 

Panasonic cassettemodel airconditioning

Panasonic cassettemodel airconditioning. Helemaal in stijl met het gehele kantoor. Om ervoor te zorgen dat de 1ste verdieping van deze kantoorunit heerlijk verkoeld of verwarmd kan worden, is ervoor gekozen om een cassettemodel airconditioning te plaatsen.

Panasonic warmtepomp R290
L-Serie

Hoog temperatuur warmtepomp. Bij deze woning hebben we meerdere systemen mogen leveren, één daarvan was deze Panasonic hoog temperatuur warmtepomp. Deze maakt het mogelijk om tot een temperatuur van 75 graden te verwarmen. Bent u benieuwd of uw woning geschikt is voor dit systeem? Laat u adviseren over de mogelijkheden.

Daikin Intergas hybride warmtepomp Tiel

Daikin hybride warmtepomp! De Daikin Intergas hybride warmtepomp is uniek in zijn soort, door de compacte opstelling is het mogelijk om het systeem ook in kleinere CV-ruimtes te monteren. Om het systeem voldoende rust te geven hebben wij een buffervat geplaatst. Ook opzoek naar een goed en eerlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Daikin airconditioning Maarssen

Airconditioning Maarssen. Wij hebben een woonhuis mogen voorzien van Daikin airconditioning. Met deze A-kwaliteit airco heb je thuis altijd het goede klimaat, door zowel te verkoelen als verwarmen. Er is gekozen voor de Daikin FTXA en FVXM op een multisplit buitendeel. Bent u benieuwd of dit ook in jouw woning mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Panasonic airconditioning Ede

Wandmodel airconditioning! Om ervoor te zorgen dat de twee slaapkamers op zolder heerlijk gekoeld zijn hebben we op de overloop een wandmodel airconditioning opgehangen voor een heerlijke nachtrust. Het is niet altijd nodig om op iedere kamer een airconditioning te plaatsen. Benieuwd of dit ook bij u mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Remeha Elga Ace 6 kW hybride

Remeha Elga Ace 6 kW hybride. Een Elga Ace in combinatie met een bestaande CV-ketel. Een snelle en compacte manier om een hybride warmtepomp opstelling te krijgen. Bent u benieuwd of de Remeha Elga Ace ook een oplossing is voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Panasonic warmtepomp Lienden

All-electric warmtepomp. In Lienden hebben wij een woonhuis mogen voorzien van een all-electric Panasonic warmtepomp. Door een grote verbouwing was het mogelijk om compleet van het gas af te gaan. Voor de tapwater voorziening is er gekozen voor een 400L boilervat welke opgewarmd wordt door de warmtepomp. Bent u benieuwd of dit ook mogelijk is in jouw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Panasonic airconditioning Bemmel

Airconditioning Bemmel. In Bemmel hebben wij een nieuw kantoorpand en productieruimtes mogen voorzien van Panasonic airconditioning. Een gezond klimaat op de werkvloer is immers ontzettend belangrijk. Voor gezondheid, productiviteit, effectiviteit, én verminderen van ziekteverzuim. Door gebruik te maken van een multisplit systeem hebben wij dit met slechts twee buitendelen kunnen installeren. Wilt u ook airconditioning in uw kantoorpand? Neem dan gerust contact met ons op.

Daikin hybride warmtepomp Amersfoort

Daikin hybride warmtepomp. In Amersfoort hebben wij een Daikin hybride warmtepomp mogen leveren en monteren. De huidige CV ketel had zijn beste tijd wel gehad en was aan vervanging toe. De Daikin Intergas hybride oplossing biedt een compacte installatie waardoor deze bijna overal past. Ben je benieuwd of de Daikin hybride ook een goede oplossing is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op.

Jouw project realiseren?

We helpen je graag!

Wil je jouw project ook realiseren? Bij 0318 Klimaat kan je terecht voor al je duurzame oplossingen, zoals airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we jouw wensen kunnen bespreken en advies kunnen geven over de beste duurzame oplossing.